O nama

logo

Andrea zaštita d.o.o. alias AZA Safety je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Skup naših djelatnosti odnosi se na poslove zaštite na radu, a u to ulazi: izrada procjene opasnosti, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanim opasnostima, ispitivanja u radnom okolišu, provjera strojeva i uređaja te nadzor nad gradnjom.

Uz sve navedeno nudimo i zastupanje stranih tvrtki, izvođenje investicijskih radova u inozemstvu te moguća dodatna savjetovanja oko zaštite na radu.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da uživamo povjerenje zastupanja, distribucije, promocije i ugovaranja prodaje proizvoda američke kuće Honeywell – jedne od najvećih na području proizvodnje opreme za zaštitu na radu, a koja je ujedno i licencirana u EU kao i u ostalim europskim zemljama. Ujedno smo ponosni i na zastupanje američko-švicarske korporacije Insta-Mold 2pluxx koja se dugi niz godina bavi zaštitom sluha.

Iz svega navedenog smatramo da možemo biti Vaš partner od povjerenja i ostvariti poslovnu suradnju te značajno pridonijeti poboljšanju sigurnosti – Vas i Vašeg osoblja.